Kedves Munkatársak!

Előző, 2020. Április 08.-i írásunkhoz kapcsolódóan szeretnénk tájékoztatni Benneteket a jelenlegi helyzetről és pozitív változásokról.

A számunkra gazdaságilag fontos országokban a nyilvános élet lépésről-lépésre történő újraindítását tervezik. Április utolsó hetében újra fogadnak árut a bútorkereskedések raktárai, májustól pedig kinyitják kapuikat a bútoráruházak is.

A jó hír tehát, hogy ennek köszönhetően termelésünket ismét teljes kapacitás-kihasználtságra tervezhetjük.

A következő hetekben – a nagy számban beérkezett vevői megbízásoknak köszönhetően- sok munkánk lesz. Bízunk továbbá abban is, hogy az emberek otthonaikra költenek majd, főként bútorok vásárlásába fognak beruházni.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a kisgyermekes családok speciális kihívások előtt állnak. Kérünk minden érintettet, aki a kialakult helyzetben nem találja a módját májustól a teljes munkaidő felvételének, jelentkezzen a személyzeti irodában!

Természetesen megpróbálunk mindent megtenni annak érdekében, hogy megtaláljuk a mindenki számára megfelelő  megoldásokat.

A következő hét közepén a biztonságos májusi újraindulás feltételeiről és a szükséges intézkedésekről további információk következnek.

Köszönjük minden munkatársunknak, ebben a nehéz helyzetben tanusított megértését. Bízunk abban, hogy a következő hónapok pozitívan alakulnak majd.

A mielőbbi viszonlátás reményében, jó egészséget kívánunk!

Szabó Ferenc és Michael KöckÜgyvezető Igazgatók