Szeretnénk ismét egy rövid tájékoztatást adni Nektek az aktuális helyzetről. A jelenleg még zárva tartó bútoráruházak, vagy legalábbis raktáraik részben már húsvét után, részben április végével újranyitnak. Ez számunkra azt jelenti, hogy vevőinkhez fokozatosan elindulhatnak a szállításaink. Húsvét után így az ADA magyarországi gyárai kis lépésekben ugyan, de újrakezdik a gyártást.

Minden kedves munkatársunk időben megkapja a tájékoztatást azzal kapcsolatosan, hogy mikor kell munkába állnia. Kérjük minden esetben – a gyár több pontján is kifüggesztett – a beléptetéssel, közös helyiségek használatával kapcsolatos szabályok, illetve az általános higéniai és egészségügyi előírások, rendelkezések betartását. Kérjük annak figyelembe vételét, hogy a reggeli belépés során továbbra is torlódások lehetnek, ezért kérünk mindenkit, hogy időben induljon el otthonról.

Kérünk Benneteket továbbá, hogy gyáraink területén is gondoskodjatok saját magatok és környezetetek egészségének biztonságáról (akár házilag készített) védőmaszk viselésével, illetve a megfelelő távolság és a már említett higiéniai előírások betartásával.

Továbbá meg szeretnénk kérni mindenkit, hogy aki még nem adta le magán e-mail-címét a személyzeti irodára, az legyen szíves, ezt most tegye meg. A jövőben cégünk áttér a munkavállalók e-mail-en keresztül történő tájékoztatására. Ezzel kapcsolatos kérdéseitekkel kérjük, keressétek a személyzeti irodát!

A mielőbbi viszontlátás reményében, jó egészséget kívánunk!

Szabó Ferenc és Michael Köck
Ügyvezető igazgatók