Kedves Munkatársaink!

Ahogy arról már előzetesen tájékoztattunk Benneteket, májustól újra teljes munkaidőben fogunk dolgozni. Azaz, a munkaszerződések május 1-jével automatikusan visszaállnak a március 31.-én érvényben lévő állapotra.

Ismételten megkérünk mindenkit, aki valamilyen okból nem tudja vállalni a teljes munkaidő felvételét – és ezidáig ezt még nem tette meg -, haladéktalanul jelentkezzen a bérirodán.

Nován és Zalaegerszegen már április 27.-én, hétfőtől újraindul  a két műszak. Az egyes részlegek eltérő kapacitásleterheltsége miatt azonban elképzelhető, hogy nem minden részlegen lesz a hét minden napján munka. Kérjük minden munkatársunkat, hogy álljon készenlétben. Amennyiben valakinek nem kell dolgoznia, erre vonatkozóan információt fog kapni közvetlen vezetőjétől.

Novai gyárunkban néhány változtatás bevezetésére is szükség van a 2 műszak elindítása miatt.

Annak érdekében, hogy a ki-és beléptetésnél ne alakuljanak ki csoportosulások, „hullámokban“ fog megtörténni a műszakváltás. Ennek következtében az első műszak kisebb csoportokban 13:45-től kezdődően, 14:00-ig fogja elhagyni a gyár területét. A második műszak 14:00-tól kezdheti meg a belépést. A munkahelyeket 14:15-ig kell elfoglalni.

A parkolásban is változás lesz a novai telephelyen. A délutános műszak kizárólag a sportpálya, illetve a művelődési ház parkolóját használhatja.

A következő napokban munkatársaink között védőmaszkok kerülnek kiosztásra. A maszkok mellé egy, a gyár területén érvényben lévő, mindenkire kötelező érvényű magatartási szabályokat tartalmazó információs írást mellékelünk. Kérjük ennek elolvasását és szigorú betartását.

A gyártás újbóli elindítása még szigorúbb biztonsági rendelkezéseket fog megkövetelni tőlünk.

Megkérünk mindenkit, hogy fegyelmezetten tartsa be mind a be- és kiléptetésnél érvényben lévő, mind a parkolásra vonatkozó szabályokat és fokozottan figyeljünk a higéniás előírásokra. Tartsunk távolságot és vigyázzunk magunkra és másokra is!

Szabó Ferenc és Michael Köck
Ügyvezető Igazgatók

Parkolási rend