A mai napon a kormány által március 8.-tól elrendelt iskola- és óvodabezárások miatt sok szülőnek gondoskodnia kell a gyerekek felügyeletéről. A cég vezetése számára világos, hogy több munkavállaló a gyerekfelügyeletet nem tudja megoldani, ezért saját magának kell a gyerekekre vigyázni.

Megkérjük az érintetteket, hogy amennyiben a hétfői (március 8.) munkakezdéssel kapcsolatosan problémája merülne fel, úgy hívja az alábbi telefonszámok egyikét!

Csondorné Tánczos Brigitta: 0630-528-2884
Péterfi Anett: 0630-789-3056

A maszkviselés továbbra is kötelező gyárainkban minden olyan helyzetben, amikor a csoportosulások elkerülésére illetve a biztonsági távolság betartására nincs lehetőség.

A műszakvezetőknél természetesen továbbra is igényelhető szájmaszk. Amennyiben valaki be- és kiléptetéskor nem visel védőmaszkot, úgy a biztonsági szolgálat tagjai felhívják a figyelmét a mulasztásra és felszólítják a gyár területére belépőket a kötelező maszkviselésre. Amennyiben valakinél belépéskor nincs védőmaszk, lehetősége van esetileg a portaszolgálaton is kérni.

Annak érdekében, hogy gyárainkban biztosítani tudjuk munkatársaink egészségét, valamint a biztonságos és zavartalan munkavégzés lehetőségét, megkérünk mindenkit, hogy:

  • továbbra is tartsa be az alapvető higiéniai szabályokat (rendszeres kézmosás, kézfertőtlenítés)
  • mindig figyeljünk a megfelelő távolság betartására, be-és kilépésnél és a maszkviselésre
  • kerüljük a kézfogást, ölelést és „puszizkodást”

Köszönjük minden munkatársunknak a támogató, szabálykövető magatartást!

Maradjunk egyészségesek!

Szabó Ferenc és Michael Köck
Ügyvezető Igazgatók