Kedves Munkatársak!

A szomszédos országokban az elmúlt időszakban ismét megnövekedett a koronavírus-fertőzésben megbetegedettek száma. Felső-Ausztria területén vágóhidak és húsfeldolgozó üzemek is bezárásra kényszerülhetnek a pozitív esetek miatt.

A vírus nem ismeri az országhatárokat, ezért az alapvető védelmi intézkedéseket az ADA magyarországi gyárainak területén is be kell, hogy tartsuk annak érdekében, hogy el tudjuk kerülni a tömeges megbetegedéseket, illetve egy esetleges gyárbezárást.

A mai naptól ismét kötelező a maszk viselése nemcsak be – és kilépéskor hanem minden olyan egyéb helyzetben is, amikor a csoportosulások elkerülésére illetve az 1,5 méteres biztonsági távolság betartására nincs lehetőség. (pl.: öltözőkben, folyosókon, szünetekben, nagy létszámú megbeszélésen stb.).

A bejövő megrendeléseink száma az előző évek hasonló időszakaihoz képest is magas, így az ADA a járványveszély okozta nehéz gazdasági helyzet ellenére biztosítani tudja a folyamatos munkavégzés lehetőségét . Ezért is kérünk arra mindenkit, hogy szabálykövető magatartásával járuljon hozzá ahhoz, hogy gyáraink zavartalanul tudjanak működni és ne kényszerüljünk bezárásra.

A maszkviselési kötelezettség visszavonásig, tehát a rövidített nyári leállásunk után is érvényben lesz.

Köszönjük minden munkatársunk megértését és támogatását!

Mindenkinek jó pihenést kívánunk a nyári leállásra!

Maradjunk egészségesek!

Szabó Ferenc és Michael Köck
Ügyvezető Igazgatók