A koronavírust illetően mindannyian óráról-órára szembesülünk új információkkal és fejleményekkel. Vezetőségünk ezért napi szinten kommunikál telefon- és videókonferencián keresztül egymással annak érdekében, hogy a megfelelő rendelkezéseket tudjuk meghozni, meg tudjuk tervezni a következő lépéseket és koordináljuk dolgozóink és üzleti partnereink felé a kommunikációt.

Ránk, mint termelő üzemre vonatkozóan ugyan jelenleg még nincs semmilyen rendelkezés, de a Magyar Kormány által hozott intézkedések arra engednek következtetni, hogy a helyzet egyelőre nem fog enyhülni. További intézkedések várhatóak.

Munkatársaink egészsége továbbra is a legfontosabb számunkra, ezért döntöttünk amellett, hogy gyárainkat zárva tartjuk. Nem tudjuk jelenleg biztosan megmondani, hogy mikor tudunk újraindulni, de folyamatosan tájékoztatunk Benneteket az aktuális helyzetről.

Addig is mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánunk, már csak azért is, mert a jövőben is, összes jelenlegi munkatársunkra szükség van, hogy a koronaválság után is közösen bebizonyíthassuk, hogy az ADA továbbra is Magyarország legnagyobb és legmegbízhatóbb bútorgyártója.

Köszönjük minden munkatársunk megértését!

Szabó Ferenc és Michael Köck
Ügyvezető Igazgatók